Sausainiai Rombeliai
270 g miltų
110 g sviesto
100 g cukraus
2 kiaušiniai
1 a.š. kepimo miltelių
vanilės esencijos
cukraus su cinamonu pabarstymui (naudojau Dansukker)
270 g miltų
110 g sviesto
100 g cukraus
2 kiaušiniai
1 a.š. kepimo miltelių
vanilės esencijos
cukraus su cinamonu pabarstymui (naudojau Dansukker)
Sviestą išsukti su cukrumi, po vieną įmušti kiaušinius. Įlašinti vanilės esencijos. Masė turi būti puri. Suberti miltus ir išminkyti tešlą. Paruoštą tešlą iškočioti 5-6 mm storio sluoksniu, supjaustyti įstrižai, maždaug 4 cm pločio juostomis, o iš tų juostų padaryti rombo formos sausainius. Paviršių patepti kiaušinio plakiniu, pabarstyti cukrumi ir cinamonu. Sudėti į skardą išklotą kepimo popieriumi ir kepti 230-240 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, 10-12 minučių.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą