Evelinos Virtuvė
2014 m. gegužės 3 d., šeštadienis
ŠOKOLADINIS BUROKĖLIŲ PYRAGAS
›
Kas dar nebandėte, būtinai pabandykit. Kelis metus labai skeptiškai žiūrėjau į tokį pyragą, o pabandžiusi nenusivyliau, skanus, labai labai ...
3 komentarai:
2014 m. kovo 9 d., sekmadienis
BLYNAI SU CUKINIJOMIS IR SVOGŪNAIS
›
Vėlyvi sekmadienio pusryčiai. Blynai su cukinijomis ir svogūnais 1 vidutinio dydžio cukinija 1 svogūnas 50 g fermentinio sūrio ...
1 komentaras:
2014 m. vasario 24 d., pirmadienis
ČILI MĖSOS TROŠKINYS SU PUPELĖMIS
›
Mėsa - vienas iš svarbiausių daugumos žmonių raciono produktų. Kiekvienos rūšies mėsa turi savo ypatybių, naudingų savybių ir trūkumų. Kiau...
2014 m. vasario 21 d., penktadienis
VARŠKĖS SAUSAINIAI SU CUKRUMI
›
Jie tiesiog nuostabūs. Varškės sausainiai 250 g varškės 200 g minkšto sviesto 300 g miltų 1 a.š. kepimo miltelių žiupsnelis dru...
6 komentarai:
2014 m. vasario 10 d., pirmadienis
BULVĖS
›
Nuskustos bulvės patamsėja, todėl jas reikia sudėti į šaltą vandenį, bet ne ilgam. Vandenyje bulvės praranda tam tikrą kiekį krakmolo ir...
PIENIŠKI MEDUOLIAI
›
Dar vienas sausainukų receptas iš senos suplyšusios knygutės. Knyga mažutė, be viršelio, su suplyšusiais labai, bet pilna puikių receptų. ...
1 komentaras:
2014 m. vasario 2 d., sekmadienis
SAUSAINIAI ROMBELIAI
›
Radau seną močiutės receptų knygą, ten tiek daug sausainukų receptų primenančių vaikystę ir dar ratelį seną radau ir va kokie sausainiai gav...
›
Pradinis puslapis
Peržiūrėti žiniatinklio versiją